Gener 04, 2025

ajuntamentdaltvila

La salsa guanyadora va ser la de Claudia Prats Costa tant a la categoria “amb brou” com a l'absoluta, i la salsa elaborada per Marina Ramón es va imposar a la categoria “sense brou”

L'Ajuntament d'Eivissa continua mantenint el tradicional concurs mundial de Salsa de Nadal, que ha aglutinat aquesta tarda desenes de persones al voltant de la carpa situada a Vara de Rey, que ha experimentat un ple absolut.

La xifra rècord de participants, amb un total de 27 salses (24 amb brou i 3 sense brou) ja presagiava una tarda d'èxit al voltant de la carpa situada al passeig de Vara de Rey, on desenes de persones van omplir l'espai per gaudir-ne dels balls tradicionals de la Colla de Sa Bodega, així com una “xacota pagesa”, on es van escoltar “ucs”, cançons tradicionals eivissenques, i es va rendir homenatge a Vicent Jeroni des Racó, recentment mort als 94 anys.

La jornada va estar acompanyada d´una xocolatada popular, així com una degustació de salsa de Nadal oferta pel Restaurant Can Alfredo.

El jurat va estar format per Maria Torres i Joan Colomar, de la colla de Sa Bodega i Maria José Amengual, Eivissa Sabors. Van haver de degustar un total de 27 salses entre les quals van valorar aspectes com el sabor, l'olor, l'aspecte i el respecte a la recepta tradicional. El resultat va ser el següent:

Categoria SENSE BROU:

3r- Neus Planells

2º- Associació de Veïns Es Pratet

1º- Marina Ramón

Categoria AMB BROU:

3r- Marc Costa Marí

2n- Maria Ribes Costa

1º-Claudia Prats Costa

Guanyadora absoluta:

Claudia Prats Costa