Octubre 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquest dissabte dia 12 d’octubre l’Ajuntament d’Eivissa, amb la participació de la Policia Local, ha organitzat de 10.30 hores a 14.30 hores diverses activitats a la plaça Antoni Albert i Nieto per celebrar el Dia de l’Educació Viària, que es commemora el 5 d’octubre.

L’objectiu de la jornada és traslladar a la societat la importància de les normes vials i de garantir la seguretat a la carretera. Els més petits de la casa podran aprendre a circular per els carrers amb el circuit infantil i a part, també hi haurà tallers de xapes, pintura i plastilina. A més, totes les persones que tenguin bicicleta la poden dur per circular pel parc d’Educació Viària que instal·larà a la plaça la Policia Local d’Eivissa.

Per als adults també hi haurà entreteniment: es farà un taller que es centra en la conscienciació on cada persona es podrà posar unes ulleres que fan l’efecte d’estar sota els efectes de l’alcohol o el consum de drogues.

La segona tinent d’Alcalde i responsable de l’Àrea Social de l’Ajuntament d’Eivissa, Catiana Fuster, ha explicat que la seguretat al volant no s’ha de donar per fet. “L’objectiu d’iniciatives com aquesta és conscienciar als conductors i mostrar d’una manera clara els efectes reals que pot tenir la conducció després de consumir drogues o alcohol”, ha incidit Fuster.

Així, l’Ajuntament d’Eivissa i la Policia Local esperen que la jornada de dia 12 sigui un èxit i que les famílies s’animin a assistir-hi.