Octubre 06, 2024

ajuntamentdaltvila

Els dies 1 i 4 d’octubre Eivissa celebrarà activitats en col·laboració amb Gent Gran en Actiu, l’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera i la Policia Nacional

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors que es celebra el dia 1 d’octubre, l’Ajuntament d’Eivissa ha volgut fer honor a la gent gran de la Ciutat. Per això el dimarts dia 1 d’octubre i el divendres dia 4, la gent es podrà inscriure al que el consistori ha organitzat juntament amb altres institucions.

Dimarts, dia 1 d’octubre, es farà una visita a l’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera (AHEiF), situat a l’edifici de Can Botino (carrer de Pere Tur, 1). El punt de trobada serà l’hotel Montesol a les 9.15 hores i la inscripció serà necessària telefonant al 618 56 54 09 ja que les places són limitades.

El divendres, dia 4 d’octubre, de 12.30 hores a 13.30 hores es farà una xerrada amb la Policia Nacional sobre la Prevenció dels delictes més habituals a persones majors. Aquesta activitat es farà a l’Esplai Can Ventosa (avinguda Ignasi Wallis, 24) i l’entrada serà lliure i gratuïta.

L’Ajuntament d’Eivissa d’aquesta manera pretén fer honor a la gent gran de la Ciutat, persones que han fet i segueixen fent grans accions per Eivissa. També agraeix a Gent Gran en Actiu, a l’AHEiF i a la Policia Nacional per participar en aquestes activitats.

Sara Barbado, regidora d’Infància, Igualtat i Majors, es mostra optimista en que activitats com aquesta es celebrin. “La gent gran és imprescindible per a la Ciutat d’Eivissa. Tenir als nostres majors en compte vol dir cuidar a les persones que tant han fet per al nostre present, per això des de l’Ajuntament seguirem treballant perquè la gent gran no es senti apartada de la vida cultural i d’oci d’Eivissa”.