Setembre 27, 2024

ajuntamentdaltvila

L’Orquestra en format de cambra interpretarà junt amb la solista Verònica San Juan las cançons més conegudes de l’artista gràcies als arranjaments de Miquel Àngel Aguiló

El pròxim diumenge dia 22 de setembre l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa (OSCE) interpretarà junt amb la solista Verónica San Juan les cançons més conegudes de Rocío Jurado, cantant espanyola de flamenc de fama internacional. L’Orquestra estarà dirigida per Miquel Àngel Aguiló, qui també ha fet els arranjaments de les cançons de Jurado en un format de cambra.

El concert es farà a l’Espai Cultural Can Ventosa a les 20h. El preu de l’entrada serà de 5€ i es podran comprar a taquilla o a través de la web de l’Ajuntament a partir del dimarts 17 de setembre. En cas que hi hagi persones amb mobilitat reduïda, Can Ventosa demana que així s’informi abans del dia 19 de setembre escrivint un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa agraeix a l’OSCE, a Miquel Àngel Aguiló i a Verónica San Juan la preparació d’aquest espectacle i anima a tothom a anar a l’Espai Cultural Can Ventosa per veure una actuació sinònima de qualitat.

El link de la venda d'entrades és el següent: https://culturaentradesonline.eivissa.es/par-public/rest/evento/id/2657110