Setembre 27, 2024

ajuntamentdaltvila

L’actor explica a la seva obra totes les anècdotes viscudes amb Tricicle, la companyia de teatre de la que hi formava part

L’Espai Cultural Can Ventosa serà l’escenari de l’actor Carles Sans els pròxims 28 i 29 de setembre a les 20h. Sans presenta “¡Por fin solo!”, una obra de teatre on conta de manera còmica totes les anècdotes viscudes amb Tricicle, la companyia de teatre gestual de la que va formar part.

L’espectacle, dirigit per el mateix Sans i per José Corbacho, està basat en els fets reals que Tricicle ha viscut durant els 40 anys de la seva existència i farà riure a totes aquelles persones que vulguin saber més sobre el trio de mims que formen part de la seva memòria emocional. A “¡Por fin solo!” no es únicament el que es diu, sinó també el com, ja que Carles Sans per fi pot parlar damunt un escenari però sense abandonar la seva expressivitat i gesticulació que tant el caracteritza.

Les entrades a l’espectacle ja estan disponibles a la web de l’Ajuntament, el preu és de 15€ de manera anticipada o 18€ si es compren a taquilla el mateix dia de l’actuació. 

 

El link de la venda d'entrades és aquest: https://culturaentradesonline.eivissa.es/par-public/rest/evento/listado?language=ca_ES