Octubre 06, 2024

ajuntamentdaltvila

De dia 5 a dia 8 de setembre el barri ha organitzat diverses activitats dirigides a tots els públics

El barri de Cas Serres celebra les seves festes i l’Associació de Veïns junt amb l’Ajuntament d’Eivissa han organitzat de dia 5 a dia 8 de setembre diverses activitats de tot tipus pensades per a tots els públics. La majoria d’activitats es celebraran al Parc Marià Villangómez, excepte les festes d’escuma que es faran a la pista de futbol de Cas Serres.

Ahir, dia 5 a les 19h es va començar amb les celebracions amb l’organització d’un partit de futbol a la pista del barri on tothom va poder gaudir de l’esport.

Avui, dia 6 a partir de les 19h al parc Marià Villangómez es farà l’elecció de Miss Cas Serres i tot seguit Verónica San Juan i Sebas de la Calle hi actuaran en concert.

Dissabte dia 7 a les 11.30h tots els vesins podran passar-s’ho bé a la festa d’escuma que s’ha organitzat a la pista de futbol. A la tarda, a partir de les 19h la Tita Aurora, El Niño G-Tano, Vinnie Dollar i Antón Cortés estaran en concert.

Finalment, dia 8 a les 11.30h es repetirà la festa d’escuma i també a partir de les 19h el parc serà l’escenari de la Tita Aurora de nou. A les 20.30h es farà l’entrega de Trofeus de Futbol i per a tancar amb les festivitats, a les 21.30h actuaran The Rosemary Family.

L’Ajuntament d’Eivissa agraeix la iniciativa que han tengut els vesins de Cas Serres per organitzar aquestes festes que de ben segur seran agradables i divertides.