Octubre 06, 2024

ajuntamentdaltvila

El taller pretén que professionals de la dansa de l'àmbit local puguin aprendre i aportar coneixements a la participació de la VII Edició Nit del Patrimoni. La inscripció està oberta fins al 31 d'agost

La setena edició de La Nit del Patrimoni se celebrarà el proper 14 de setembre sota el lema “Arxiu viu” i el Festival i plataforma de creació coreogràfica en espais patrimonials ESCENA PATRIMONI cerca destacar els talents locals de les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat, llista de la qual Eivissa en forma part.

L'espectacle es tracta de presentar una actuació de dansa contemporània als espais monumentals de cadascuna de les Ciutats de manera sincrònica. En el cas d'Eivissa, Joaquín Collado presentarà al Claustre de l'Ajuntament "Qui balla la seva mal espanta".

Tots aquells professionals de periodisme i dansa, ballarins, coreògrafs, escriptors, artistes o docents de dansa que vulguin participar a la Nit del Patrimoni d'aquest 2024 es poden inscriure al IV Taller “Moderar la Dansa. Els Arxius del Cos.” És imprescindible viure o tenir alguna vinculació especial amb les 15 ciutats patrimoni i tenir disponibilitat dia 14 de setembre, dia de l'espectacle.

Es tracta d'un taller de tres dies dedicat a oferir informació, lineaments i reflexions de l'activitat i una trobada amb els artistes i els coreògrafs que ballaran a cada ciutat. L'objectiu és preparar la conversa que l'alumne tindrà amb el creador davant del públic el dia de l'actuació.

Les inscripcions es poden fer fins dia 31 d'agost escrivint a l'email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. les dades de la persona, les motivacions i la ci

utat d'origen. A la capçalera s'ha de posar “VULL PARTICIPAR”.

L'Ajuntament d'Eivissa anima tots els professionals de la dansa d'Eivissa a apuntar-se a aquesta activitat, no només per l'enriquiment que suposarà l'obtenció dels coneixements que es transmetran, sinó també per l'oportunitat que suposa poder participar amb la UNESCO. El talent eivissenc no és poc i des de l'Ajuntament estem molt orgullosos de poder-lo mostrar.

 

 

Attachments:
Download this file (Moderar-la-danza.pdf)Moderar la danza - Nit Patrimoni[Moderar la danza - Nit Patrimoni]1259 kB