Agost 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Del 23 al 27 d’agost Eivissa rebrà la sexta edició del Festival a mans de Linus Roth

Com cada any des de 2018 Dalt Vila rep el Festival de Música Clàssica conduit per el violinista alemany Linus Roth, el seu Director Artístic. Segons el Festival “la gent d’Eivissa té una cosa en comú: el talent per a gaudir la vida al màxim, cadascú a la seva manera”.

Aquesta sexta edició comptarà amb cinc concerts en comptes de tres en honor al 25è aniversari de Eivissa com a Patrimoni de la Humanitat, es farà del 23 al 27 d’agost a diverses localitzacions. Els dies 23 i 24 els concerts es faran al Claustre dels Dominics i per primera vegada els dies 25, 26 i 27 els concerts es faran a un escenari a l’aire lliure construït al Baluard de Santa Llúcia, un entorn únic que ofereix una impressionant teló de fons de Dalt Vila. Hi haurà un servei de minibus des del Passeig de Vara de Rey per a poder acudir als concerts de 20 hores a 21 hores.

Linus Roth explica que aquest any les actuacions mesclaran diversos gèneres i es quedarà un repertori molt interessant. “Hi haurà un concert de flamenc i per primera vegada un concert amb un DJ fantàstic”.

Totes les actuacions començaran a les 21 hores i la compra d’entrades serà necessària a través d’aquest link: https://www.ibizaconciertos.com/es/program-tickets. També es podran comprar a taquilla 30 minuts abans de que comencin els concerts.

A més, Ibiza Conciertos oferirà concerts gratuïts a pacients amb càncer i els seus familiars a hospitals i residències gràcies a la col·laboració amb la Associació d’Eivissa i Formentera contra el Càncer.

Carmen Dominguez, regidora de Cultura de l’Ajuntament, assegura que “el festival val la pena” per l’alt nivell musical que hi haurà en un marc incomparable com és Dalt Vila. D’aquesta manera agraeix a Linus Roth per confiar un any més en la Ciutat com a escenari del Festival i també al Consell Insular per col·laborar en la organització del mateix. Miquel Costa, director insular de cultura, es suma al discurs destacant la qualitat del programa i els seus artistes i convida a tothom que s’atraqui a veure els concerts “que segur que sortirà content”.