Agost 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Es tracta d’una activitat impulsada per la regidoria de Platges per a fer net el fons marí, en col·laboració amb Scuba Ibiza Diving Center

L’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat una activitat de neteja del fons marí a la Platja de Talamanca, en col·aboració amb Scuba Ibiza Diving Center, per aquest dissabte, a les 10.30 hores. Aquesta iniciativa s'havia de celebrar dissabte passat, però es va ajornar al 6 de juliol a causa del mal temps. El punt de trobada és el moll de Talamanca, davant de l'hotel Argos.

“Aquesta activitat la pot fer tothom que sàpiga nedar i bussejar fent snorkel i també aquelles persones que tenguin titulació de busseig professional. Entre tots hem de fomentar el respecte al medi ambient i amb iniciatives com aquesta animem a la ciutadania a prendre consciència de la importància de preservar el nostre entorn, sobretot aquest indret on tenim la sort de comptar amb posidònia, declarada com a Patrimoni Mundial per la UNESCO”, ha manifestat el regidor de Platges de la capital d’Eivissa, Rubén Sousa.

Per acabar, l’Ajuntament d’Eivissa adverteix sobre la necessitat de cuidar les nostres platges per evitar que els residus acabin a la mar. Per això, s’anima a totes aquelles persones que vulguin participar a aquesta activitat que s’apropin a Talamanca per col·laborar en la preservació d’aquesta badia.