Agost 16, 2024

ajuntamentdaltvila

L’Ajuntament d’Eivissa i el departament de Turisme del Consell Insular d’Eivissa han organitzat per a aquest diumenge 7 de juliol el concert d’Estrella Morente. L’inici del concert està previst a les 22 hores al Parc Reina Sofía i l’entrada és gratuïta.

Estrella Morente (Granada, 1980) és una cantaora i un dels grans noms del flamenc actual que representarà un recital molt complet on alternarà el flamenc clàssic amb arranjaments del seu pare i versions de cançons de diferents músiques.

“Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa volem agrair el suport del Consell per poder oferir a la ciutadania el concert d’Estrella Morente per commemorar els 25 anys d’Eivissa com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. Per això, també animem a tothom a venir aquest diumenge a la Ciutat per gaudir de la música d’una artista amb veu afinada, elegant, plena de color i una imatge poderosa amb gran carisma escènic en una agradable nit a l’aire lliure”, ha manifestat la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Domínguez.