Juliol 17, 2024

ajuntamentdaltvila

Una vintena de persones, entre les que es trobaven familiars i amics, han participat en aquesta activitat gratuïta organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa en memòria de Dell’Agnolo,  col·laborador destacat del programa Viu la Posidònia

Una vintena de persones han participat aquest divendres de matí en l’excursió en caiac per Talamanca en homenatge a l’activista ambiental Paolo Dell’Agnollo.

Aquesta emotiva iniciativa, organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa, ha comptat amb la participació de familiars i amics d’aquest col·laborador destacat del programa Viu la Posidònia, impulsat per la regidoria de Turisme.

“Amb aquest senzill gest, des de l’Ajuntament d’Eivissa volem reconèixer a Paolo Dell’Agnollo la seua feina per preservar el nostre patrimoni natural i per divulgar la importància de la posidònia per les nostres platges. Reunir a Talamanca a familiars i amics de Paolo per remar junts i compartir una de les seves passions és la millor manera de retre-li homenatge”, ha manifestat el regidor de Platges de la capital d’Eivissa, Rubén Sousa.

 

Neteja especial a Talamanca

Per una altra banda, el regidor de Platges de l’Ajuntament d’Eivissa ha explicat que s’ha activat un dispositiu especial de neteja a Talamanca, platja especialment afectada pel mal temps registrat aquests dies.

En concret, s’han duplicat els efectius i dos màquines han treballat a la zona fins a les 10:30 hores per retirar la posidònia acumulada a l’arena i per realitzar el cribatge amb l’objectiu de tenir la platja  en les millors condicions possibles.