Agost 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Àlex Minchiotti s'incorporarà com a regidor a l'Equip de Govern de l'Ajuntament d'Eivissa en substitució de Laura Planells, qui ha presentat la seua renúncia al càrrec per motius estrictament personals.

Com a regidora de Turisme, Comerç i Mercats de l’Ajuntament d’Eivissa, en tan sols un any de mandat Planells ha col·laborat en l’organització de diferents  iniciatives per dinamitzar la capital de l’illa, destacant la programació del 150 aniversari del Mercat Vell, que durant el passat mes d’octubre va revitalitzar la zona. També ha treballat en el posicionament d’Eivissa com a destinació turística patrimonial i en l’aplicació d’eines d’lntel·ligència Artificial per oferir dades d’interès als turistes de la Ciutat i ha impulsat, conjuntament amb altres regidories, iniciatives musicals i gastronòmiques per fomentar les compres als comerços locals, així com el consum als establiments, entre d’altres iniciatives.

Per acabar, l'Ajuntament d'Eivissa agraeix a Planells la seua dedicació i compromís durant aquest any de mandat i dona la benvinguda al nou regidor, qui actualment forma part de la corporació municipal, com a personal eventual, exercint de director de Projectes.

Wpp