Octubre 19, 2024

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa oferirà demà, de 10:30 a 11:30 hores, un espectacle de màgia dirigit a 367 escolars de primer i segon de Primària amb motiu del Dia del Medi Ambient.

En concret, Alumnat de cinc escoles de la Ciutat (Nuestra Señora de la Consolación, Sa Joveria, Poeta Villangómez, Sa Real i de Portal Nou) gaudiran d'aquesta jornada, a càrrec del Mag Albert i organitzada per la regidoria de Medi Ambient, la regidoria d’Educació i l'empresa concessionària del servei municipal de Neteja, Valoriza.

“L’objectiu de l’Ajuntament d’Eivissa amb aquest tipus d’iniciatives és fomentar la conscienciació mediambiental entre els més petits d'una manera divertida i destacar el paper dels nens i nenes de la Ciutat com agents de canvi”, ha manifestat el quart tinent de batle i regidor de Medi Ambient, Jordi Grivé.

Per la seua part, la segona tinent de batle de l’Ajuntament d’Eivissa i regidora d’Educació, Catiana Fuster, ha assenyalat que l’èxit entre les escoles de la campanya municipal per estalviar aigua, ‘Cuida cada gota, Eivissa ho nota’, ha motivat que, amb motiu del Dia del Medi Ambient, que es commemora el 5 de juny, el Consistori de la capital de l’illa organitzi una jornada per conscienciar als més petits de la importància de preservar el medi ambient i de protegir les nostres platges, on viu la posidònia, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO.

A la tarda, de 17:30 a 19 hores, la corporació municipal i l'associació de Vesins de ses Figueretes han programat jocs i tallers a partir dels 4 anys a la biblioteca del barri (carrer Navarra, 26).

Jornades sobre ses Feixes

Per acabar, l’Ajuntament d’Eivissa també participarà demà a les jornades ‘Ses Feixes, entre séquies i canyís. Un repte de futur’, organitzades pel Consell Insular d’Eivissa, per donar a conèixer un dels espais més emblemàtics de l’illa, les seues característiques, els seus valors naturals i patrimonials, i les actuacions que s’hi han dut a terme, i plantejar els reptes i les prioritats per la seua recuperació i millora ambiental.

Es tracta d’una jornada que començarà a les 10 hores i finalitzarà a les 13.30 hores, a la sala de plens del Consell d’Eivissa. Entrada gratuïta. La tècnica de Medi Ambient del Consistori d’Eivissa, Aurora Moreno, oferirà la xerrada ‘Actuacions de restauració del Pla Especial de ses Feixes’.

Wpp