Juliol 17, 2024

ajuntamentdaltvila

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d'Eivissa enceta aquest dissabte 1 de juny, a partir de les 21 hores, la segona edició del cicle musical Nits al Baluard amb el reconegut pianista Antón Cortés. El concert es celebrarà al Baluard de Sant Pere i l'entrada és gratuïta.

Antón Cortés és un jove pianista mallorquí de formació autodidàctica, que ha passat de ser una promesa a ser reconegut com una grandíssima figura del piano flamenc. En 2017, amb 10 anys, va ser guanyador de “Mallorca Talent” i dos anys més tard, en 2019, va rebre el premi a l'artista revelació del Festival Internacional de Cinema Infest. També va ser finalista en 2021 en el Concurs Internacional del Cante de las Minas, sent l'artista més jove que fins a la data havia participat. L'any passat va rebre el Premi Nous Creadors de l'Institut de Cultura Gitana, promogut pel Ministeri de Cultura i Esport, i la Venècia Flamenca, el màxim guardó del Festival Flamenc de la Mistela. Aquest 2024 acaba de proclamar-se guanyador de “La batalla dels jutges” en Got Talent Spain. Tot i la seva joventut, ha compartit escenari amb grans artistes com Pitingo, Duquende i Jorge Pardo.

Espectacle de flamenc, aquest divendres

Per una altra banda, aquest divendres 31 de maig, a les 20:30 hores, tindrà lloc a l'auditori de Can Ventosa l'espectacle de flamenc 'Tres Culturas', que compta també amb la col·laboració del Consell Insular d'Eivissa.

El cost de les entrades és de 15 euros i ja es poden comprar a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa: https://culturaentradesonline.eivissa.es/par-public/rest/entrada/1804159

Wpp