L’Ajuntament d’Eivissa dona a conèixer la gastronomia de la ciutat a FITUR
- Detalls
- Publicat el Dijous, 24 Gener 2019 07:43
L’Ajuntament d’Eivissa dona a conèixer la gastronomia de la ciutat amb la presentació i degustació del pinxo guanyador de la Ruta de Pinxos Púnics i Romans d’Eivissa a càrrec del xef David Reartes.
L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat el pinxo guanyador de la primera edició de la Ruta de Pinxos Púnics i Romans d’Eivissa, en el que hi participaren 13 restaurants de la ciutat, i que va guanyar el xef David Reartes, del restaurant Re.art. El cuiner ha estat l’encarregat de realitzar la demostració de cuina, inclosa a les accions de presentació dels diferents productes turístics de l’Ajuntament d’Eivissa dins de la Fira Internacional de Turisme que té lloc a Madrid, on han estat presents l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la regidora de Comerç i Turisme, Glòria Corral, i també Antonio Barone, director internacional de l’Itinerari Cultural del Consell Europeu de la Ruta dels Fenicis, que passa per 18 països i Eivissa n’és la primera ciutat balear en formar-ne part.