Octubre 19, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

La Policia Local d'Eivissa ha procedit a la detenció d'un home que respon a les inicials d'O.A.M de 28 anys, per la seva presumpta implicació en un delicte d'abandonament del lloc de l'accident, lesions imprudents i conducció sota la influència de l'alcohol o drogues.

Els fets van passar el divendres 31 de maig cap a les 22.50 hores, quan es va rebre un avís a la central del 092, on es comunicava que havia passat un atropellament al pas de zebra de l'Avd. Espanya a l'altura de la confluència amb la C-Ramón Muntaner, i que el conductor de la motocicleta que havia atropellat el vianant havia abandonat la motocicleta al lloc i s'havia fugit corrent. Es dóna la circumstància que aquesta motocicleta pertany a un restaurant i que el conductor estava treballant efectuant repartiment de menjar a domicili.

Tot seguit es van presentar al lloc diverses dotacions de la Policia Local d'Eivissa al costat de la unitat d'Atestats, auxiliant la víctima i els agents van poder entrevistar-se amb diversos testimonis, els quals van facilitar la descripció del presumpte autor.

Que els agents actuants després de realitzar diferents esbrinaments tendents a la identificació del conductor, van realitzar diverses batudes per a la seva localització i finalment ho van localitzar al Pseu. Joan Carles I, procedint-li a realitzar les proves d'alcohol i drogues que van donar un resultat positiu, concretament la prova d'alcohol va donar uns resultats positius de 0.78 MG/l i 0.74 MG/l (3 vegades més de la taxa permesa) i la prova de consum de substàncies estupefaents llanço un resultat positiu en cocaïna.

Que per aquests motius els agents van procedir a detenir-los per la seva presumpta implicació en els delictes anteriorment esmentats.

El vianant un home 39 anys, que segons els testimonis creuava pel pas de zebra en el moment de l'atropellament, va patir diverses fractures, i va ser traslladat per una ambulància de l'IB-Salut 061 a la clínica Ntra. Sra. Del Rosari.

Es proveeix que el detingut passi a disposició judicial durant el matí del dissabte 1 de juny del 2024.

Wpp