Mai 19, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

La tercera tinent de batle i regidora de Mobilitat, Blanca Hernández, informa que aquesta conferència es celebrarà demà, 8 de maig, a les 18 hores, al MACE, i l’oferiran els experts Loredana Stan, directora de la Fundació Novagob, i Luis Chamorro, de Saima Seguretat


La segona sessió del cicle de conferències Parlem de mobilitat es celebrarà aquest dimecres, a les 18 hores, al Museu d’Art Contemporani d’Eivissa (MACE) i tractarà sobre ciutats intel·ligents. “Els experts Loredana Stan i Luis Chamorro explicaran el potencial actual que té la tecnología de la informació i comunicació per promoure una mobilitat més eficiente i sostenible”, ha manifestat la tercera tinent de batle de l’Ajuntament d’Eivissa i regidora de Mobilitat, Blanca Hernández.


La jornada començarà amb una exposición de Lis Chamorro, de Saima Seguretat, qui Luís Chamorro donarà a conèixer algunes solucions tecnològiques i com s'han aplicat en altres territoris i l'impacte que aquestes han tingut. Posteriorment es desenvoluparà una dinàmica participativa a càrrec de Loredana Stan, directora de Fundació Novagob. L’objectiu és permetre als assistents compartir les seves reflexions i propostes sobre la gestió de la mobilitat a partir de les TIC.


Una Smart city es defineix com una ciutat intel·ligent que combina la tecnologia amb l'anàlisi de dades per a millorar els serveis que ofereix una ciutat, reduir el cost energètic i l'impacte mediambiental. Les ciutats intel·ligents usen tecnologies innovadores per a millorar la qualitat de vida, oferir millors serveis, optimitzar les operacions, impulsar la sostenibilitat ambiental i el creixement econòmic i optimitzar el transport.


Des de l’Ajuntament d’Eivissa es convida a la ciutadania a participar en aquest cicle, amb accés lliure i gratuït fins a completar aforament, així com als sectors implicats en la mobilitat.

Wpp